Predstavite se na spletu

prilagodimo se vašim željam in zahtevam

Predstavite se na spletu

prilagodimo se vašim željam in zahtevam

Zakaj se odločiti za izdelavo spletne strani pri nas?


Ugodna cena, unikatna grafična podoba, odzivni spletni dizajn, optimizacija spletne strani.

Spletne strani in spletne trgovine izdelamo po željah in smernicah naročnika. Uporabljamo le najnovejše spletne tehnologije, ki so trenutno na voljo, saj bo le tako lahko vaša spletna stran v koraku s časom.

 

Vi nam pripravite le kratek opis vašega podjetja in predstavitev vaših storitev ali produktov.

Unikatna grafična podoba vpliva na prepoznavnost vašega podjetja, storitev ali produktov. Grafični dizajn poleg estetike zahteva tudi funkcionalnost, saj mora biti privlačen, skrbno dodelan in dopolnjen z detajli.

Strankam, ki se odločijo za paket spletne strani z virtualno pisarno, nudimo popust v višini do 60,00 € na celoten paket.

Odzivni spletni dizajn oz. angleško responsive web design, je način izvedbe spletnega mesta, da se le ta prilagaja mediju preko katerega dostopamo do spletnega mesta. do spletnega mesta.

Optimizacija spletne strani za iskalnike vam pomaga, da spletni iskalniki (google.com, najdi.si...) vašo spletno stran rangirajo bistveno višje od konkurenčnih spletnih strani. Višje uvrstitve v iskalnikih dejansko pomenijo več obiskovalcev, več strank in boljšo prodajo!

Poskrbeli bomo, da boste izstopali v množici

Vaša spletna stran bo vsebovala


Predstavitev podjetja. Opis dejavnosti, opis ponudbe,  opis storitev (produkti), reference…

Galerija slik (podjetje, reference...)

Osnovni podatki podjetja, kontaktne informacije, identifikacijski podatki (impresum). Naslov, telefonske številke, faks , spletna  pošta…

Vaša lokacija - zemljevid s sedežem podjetja

Kontaktni obrazci

Odziven in unikaten dizajn

Google analytic - analitika obiskov

Uporabniški vmesnik za dodajanje in spreminjanje vsebin


Cena: 239,00 €

(cena vključuje: 1 letni zakup domene , 1 letni zakup gostovanja spletne strani)Prijavite se na naše Novice

Spletne strani - ostala ponudba

Nekoliko obsežnejša spletna predstavitev je primerna za predstavitev manjši podjetij, dejavnosti ali storitev. Paket ne vsebuje mesečnega vzdrževanja.

Profesionalno izdelana spletna predstavitev z nekaterimi razširitvami je namenjena srednje velikim podjetjem. Vsebuje tudi mesečno podporo in vzdrževanje.

Obsežna in vsebinsko zahtevna spletna stran, ki je namenjena velikim podjetjem in zahtevnejšim uporabnikom. Vsebuje tudi mesečno podporo in vzdrževanje.

Profesionalno izdelane spletne trgovine, ki so namenjene tako manjšim uporabnikom, kot tudi velikim podjetjem. Trgovina je uporabnikom prijazna, za vas pa orodje za učinkovito prodajo.

Profesionalno izdelan blog ali portal je namenjen vsem bloggerjem ter tistim, ki si želijo lastnega portala. Je bralcu prijazen, za vas pa preprost za urejanje ter s celovitim nadzorom nad vsebino.

Google AdWords oglaševanje. Brez skritih stroškov, ugodno in transparentno. Akcija za nove stranke.

Google Adwords – storitev za tekstualno oglaševanje. Oglasi se prikazujejo glede na vnesen iskalni niz. Na tak način dosežemo zelo pomembno skupino uporabnikov, saj jih ni treba »posiljevati« z standardnimi oglasi, ampak produkt iščejo sami – potencialne stranke.

Zakaj izbrati Google oglaševanje

Vi izbirajte komu boste prikazovali oglase. Za prikaze ne plačate nič, plačate le za klik. Možnost spreminjanja oglasov kadarkoli. Popolna statistika obiska, klikov in prikazov. Mi vam oblikujemo oglase, ki delujejo. Cena na klik je odvisna od kvalitete oglasov.

Cena: individualno po dogovoru.

SEO optimizacija. Povečajte obisk vaše spletne strani in izboljšajte pozicije v iskalnikih.

Namen optimizacije spletnih strani (SEO) je povečanje obiska in višja pozicija med najdenimi rezultati v iskalnikih, kot je npr. Google. Med najdenimi rezultati v iskalnikih se na prvih strani opravi približno 80% klikov, na drugi strani pa slabih 20%. Zaradi tega je optimizacija spletnih strani za iskalnike za vsako stran ključnega pomena.

Cena: 209,00 € ali obročno 19,90 €  mesečno.


Pošljite povpraševanje

  Alekom d.o.o.


  Kogejeva pot 5
  2250 Ptuj

  041 440 754
  (02) 776 10 50
  E-mail:info@alekom.si